Skydda barnens mobiltelefoner

En olycka händer lätt och barn är kanske inte alltid speciellt aktsamma när det kommer till deras mobiltelefoner. Det är därför viktigt att skydda telefonerna på bästa sätt så bästa förutsättningarna ges om en olycka skulle vara framme. Frågan är hur skyddar du barnens mobiltelefoner på bästa sätt?

Det finns mängder av olika skydd för en mobiltelefon. Det viktigaste är att tänka över just ditt behov och tänk även på att välja skydd för rätt mobilmodell alla skydd passar inte alla telefoner.

Vilka skydd är viktigast

På tio år har mobilen gått från att vara en lyxprodukt till att vara en produkt som få klarar sig utan. Du har med den överallt och den utsätts för stötar, slitningar, att den åker i golvet och så vidare. Det bästa du kan göra för att förlänga livslängden och skydda mobilen är att använda mobilskydd.

När du funderat ut vilket behov av skydd dina barn behöver för sina mobiler då är det dags att välja. Hos Phonelife finns allt som du kan tänkas behöva. Vill du hålla din mobiltelefon hel men även fri från sprickor och repor är ett mobilskydd ett måste. Här finns skal, skärmskydd, fodral och bumpers.
Välj mellan skärmskydd i glas eller plast. Ett skärmskydd i härdat glas är en glasskiva som läggs över skärmen på din mobil. Med detta skydd så undviker du sprickor och repor i din skärm.
Skydd i plast har en lång livstid och lägre pris än det i glas men det skyddar endast mot repor så ett i glas är klart att rekommendera. Även ett plånboksfoldrar har sina fördelar. Det skyddar din mobil både på sidorna och fram och baksida. Det har även plats för exempelvis kort.

Fördelar med att skydda mobiltelefonen

  • Hålla mobiltelefonen hel
  • Undvika repor och sprickor
  • Sparar in på kostnader vad en oskyddad mobil kan kosta att reparera eller ersätta
  • Förbättrar greppet så mobilen inte lika lätt glider ur händerna
  • Ger goda förutsättningar att mobilen ska klara sig när olyckan är framme