Elscooteräventyr för hela familjen

Alltfler hushåll äger en elscooter. Sparkcykeln är ett populärt fenomen som sveper in över Sverige. Det öppnar upp för fler äventyr och spännande helgaktiviteter för hela familjen.

En Eltra scooter kombinerar det bästa från två världar, en miljövänlig och högpresterande motor med ett smidigt yttre som gör det enkelt att ta sig fram i allt från uppförsbacke till klassisk svensk terräng.

”Elsparkcyklar är en företeelse som spridit sig snabbt och som i dag finns i flera städer i landet.” säger transportstyrelsen.

Elscootern har ökat i popularitet och är ett flexibelt redskap att använda i vardagen. Du kan exempelvis använda den för pendling till och från jobb eller gym, ett miljövänligt alternativ till bilen om du bor hyfsat nära arbetsplatsen, samt andra vardagliga ärenden. Utöver praktiska egenskaper erbjuder en elsparkcykel väldigt mycket underhållningsvärde, vilket gör att du smidigt och enkelt även kan ta med hela familjen på spännande elscooteräventyr.

Högpresterande motorer för alla typer av underlag

Chansen är stor att du förmodligen sett en vän åka på en elscooter. Elsparkcykeln har som sagt lavinartat ökat i popularitet på senare år och är ett smidigt alternativ till cykeln eller bilen. På tal om dess smidiga funktioner, klassas ett elektriskt fordon som en cykel förutsatt att den inte går fortare än 20 kilometer i timmen.

Sightseeing med hela familjen

En elscooter går dessutom alldeles utmärkt att använda av stora och små, så varför inte ta med hela familjen på elscooteräventyr, sightseeing runtom storstaden eller åka på en uppfriskande rundtur i närområdet. Då Eltras sparkcyklar är anpassade för svensk terräng kan du även se över mysiga skogsrutter, perfekt för picknick-turen.