Inred med överkast när du har bebis

Att ha en ny bebis innebär blöjor, kräk och andra saker som kan fläcka ner i sängen. Genom att inreda med ett överkast får du inte bara en snygg säng utan den skyddar även sängkläder och täcken mot eventuella fläckar. Du kan dessutom snabbt och smidigt bädda när du inte har så mycket tid. Inred med årets hetaste sovrumstrender!

Sängöverkast är både snyggt och praktiskt. På Nolhaga hem hittar du mängder med snygga överkast som är tåliga och kommer i flera olika färger och varianter, se alla överkast här.

Årets hetaste trender för sovrummet

A,Woman,Spreading,A,Plain,Quilt,Across,A,Double,BedFärger är alltid viktigt och ett hett tips är att följa trendernas färgsättning. I år är det lätta och ljusa färger som vi inreder våra sovrum med. Vi tar även in naturen i våra hem.

”Vi välkomnar havet genom flera nyanser av blått, till exempel i plädar och andra textilier, samtidigt som även skogen får göra entré́.” Aftonbladet.

Med andra ord bör du satsa på sängöverkast i blått eller grönt som får representera naturens vackraste färger.

Ett annat tips är att inte vara rädd för mycket färg. Välj sängöverkast medmönster och färger som får sticka ut. Gärna med stora vackra blommor eller batikmönster som får en att tänka på det glada 70-talet.

Vårt sista tips är pastellfärger som numera är oerhört trendigt. Köpa överkast i en ljus rosa pastell, mintgrön eller syrenlila som andas vår och skapar ett lugnt och harmoniskt hem. Med ett vacker sängöverkast kommer ditt sovrum bli mysigt och inbjudande och bli en perfekt oas för att umgås med din bebis.