Ett virtuellt provrum

När det kommer till shopping så har vi människor en tendens att vilja klämma, prova och tänka till innan vi bestämmer oss för att slå till. Nu kan vi göra det även framför datorn. Nästa steg blir att känna dofter.

Att handla kläder online, och många andra produkter med för den delen, har blivit otroligt populärt och det är ett beteende som bara växer och växter. Det gör så att många gallerior måste tänka om när det gäller att locka besökare ut för att handla istället för att bekvämt handla online.

Bekvämt framför datorn

När vi shoppar online så gör vi det bekvämt framför datorn och vi kan då tjäna in mängder av tid som vi kan lägga på att jobba eller kanske ännu bättre – att få leka och umgås med våra barn. Dock kvarstår problemet med att de plagg vi handlar hem kanske inte alls satt så bra som vi tänkt oss. Men nu kan lösningen vara otroligt nära. Nu har det svenska företaget Virtusize tagit fram en produkt som är ett virtuellt provrum där man enkelt kan se hur ens kläder borde sitta på en. Det går ut på att man måste ha köpt ett plagg från en sajt som har ett samarbete med Virtusize och med det då känner de av hur man ser ut. Eller så mäter man något plagg man har hemma i garderoben. Nu finns företaget i 25 längder och de har både samarbeten med ASOS och Nelly. Så, framtiden finns online.

Handla kläder med rabattkoder

Att handla online innebär en rad olika förmåner framför att springa omkring och bli svettig i butiker.

 

  • Det blir allt säkrare att handla online och när du handlar så tar det något dygn innan du får hem dina varor och detta gör att du får en mer positiv upplevelse då du inte förknippar pengar med den produkt du köpt. Mer glädje helt enkelt.
  • Det finns även mängder av bra rabatter att ta del av när du handlar online som gör att du spar pengar och känner att du kan få ut mesta möjliga av ditt köp.
  • Du kan välja mellan ett större utbud och om ett plagg skulle vara slut i en viss storlek finns möjligheten att med bara några klick söka lyckan på en annan sajt.

????????????????????????????????????????Ja, i och med att det nu går att ”prova” sina kläder ger detta en ännu större trygghet hos konsumenten att känna att man kan göra en bra och trygg affär. Denna tjänst är ännu i sin linda och med största sannolikhet och med det enorma tryck som finns så kommer vi snart att få se oss själva i de olika plaggen för att på ett så naturligt sätt som möjligt se om vi passar i det eller inte. Och vad kommer bli nästa steg efter detta? Kanske kommer det bli så att vi kommer kunna känna hur olika dofter doftar. Spännande tycker vi!